Poul's Auto Logo

Vor Firma

Vi er uden tvivl et af de mest erfarne biludlejningsfirmaer på Tenerife. Tilbage i 1981, da turisme endnu ikke var en stor ting i den sydvestlige del af øen, startede min far virksomheden med en lille flåde på kun fem biler.

Hvem er vi?

41 års betroede biludlejninger på Tenerife

Jeg var der helt fra starten af Poul's Auto, og i de senere år har jeg løbende forbedret min viden om, hvad der skal til for at være en imødekommende og troværdig leje-a-car virksomhedsejer. Min kone og jeg har taget os af virksomheden siden 1997, og selvom Poul’s Auto er blevet ved med at udvide for hvert år, der går, er vi stadig den samme venlige, familiedrevne virksomhed, som vi var fra starten. Den eneste forskel nu er, at vi er vokset ganske betydeligt i størrelse og nu har en flåde på omkring 100 biler, hvor en overvældende andel på 70 % af vores kunder er tilbagevendende kunder. Dette står som et uigendriveligt bevis på den kvalitetsservice, vi leverer til vores kunder!

- Jan Mikael Schaadt & Petra Van Emmerloot
2. generations ejere af Poul’s Auto
Vores biludlejningsteam

Familieejet og drevet

I over 41 år har vi været en familieejet virksomhed, og nu tredje generation tilbyder dig en enestående udlejningsbilservice.
Pouls Auto Familieejet Biludlejning
2. generations ejer

Jan Mikael Schaadt

Pouls Auto Familieejet Biludlejning
Ejer & Drift

Petra Van Emmerloot

Pouls Auto Familieejet Biludlejning
Operationer

Yannick Van Emmerloot

Vores virksomhedshistorie

Biludlejning på Tenerife siden dag 1

Hos Poul’s Auto har vi gennem vores historie været forpligtet til at give dig den bedste Tenerife biludlejningsservice. Lad os byde dig velkommen til at blive en del af vores succesrige udlejningsbilhistorie på Tenerife.

1981

Far startede firma med 5 biler

1997

Mikael & Petra overtog som 2. generations ejere

2017 - Nu

Jan begyndte at hjælpe operationer som tredje generation

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Alquile Un Coche Directo Para Las Mejores Ofertas En Tenerife Sur

Simplemente complete el formulario de consulta rápida a continuación con sus detalles y requisitos para recibir una cotización para el alquiler de su automóvil.

Mieten Sie ein Auto direkt für die besten Angebote im Süden Teneriffas

Füllen Sie einfach das nachstehende Schnellanfrageformular mit Ihren Daten und Anforderungen aus, um ein Angebot für Ihre Autovermietung zu erhalten.

Rent A Car Direct For The Best Deals In Tenerife South

Simply fill out the quick enquiry form below with your details and requirements to receive a quote for your car rental.