Poul's Auto Logo

Forespørgsel om husleje

På Poul’s Auto forstår vi, at alles lejebetingelser er unikke og derfor tilbyder vi komplet fleksibilitet, der passer til forskellige behov. Udover vores store udvalg af fremragende køretøjer kan du også vælge mellem kort- eller langtidsleje muligheder. Send os din lejeforespørgsel i dag for den bedste lejeaftale i Tenerife Syd.
1 dag til 4 uger

Kortsigtet Udlejning

Enhver ferie i Tenerife er et glimrende valg med dejligt varmt solrigt vejr, smukke strande og en overflod af fantastiske attraktioner og steder at besøge. For at gøre din tid på øen endnu bedre, er en biludlejning en fantastisk mulighed, og vi har en stor flåde af fantastiske køretøjer, som du kan vælge imellem.

At vælge en kortsigtet udlejningsoption med Poul’s Auto under din ferie i Tenerife byder på en række fordele:

Mest populære

Bedste muligheder for korttidsbiludlejning Tenerife
0

Startpris

Dine endelige billejepriser vil variere afhængigt af din modelgruppe og sæsonbestemte datoer.

Praktisk

Bedste Langtidsbiludlejningsmuligheder Tenerife

Spørg nu

Dine endelige billejepriser vil variere afhængigt af din modelgruppe og sæsonbestemte datoer.

4 uger eller længere

Langtidslejemål

En langsigtet lejekontrakt med Poul’s Auto betyder mindst 4 uger i biludlejning eller mere. Når du vælger denne mulighed sænkes vores takster endnu mere, hvilket giver endnu større værdi for dig. Der er mange forskellige fordele ved at vælge vores langsigtede udlejningsindstilling:

Lav en forespørgsel

Få dig selv den bedste lejebil på Tenerife

Du skal blot udfylde nedenstående hurtig forespørgselsformular med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud for din biludlejning.

Vores team har til formål at svare på din anmodning inden for 24 timer fra det tidspunkt, hvor du sender dine oplysninger. Bemærk venligst, at dette kan tage lidt længere tid, hvis din forespørgsel sendes i weekenden.

Svar du skal vide

Vores ofte stillede spørgsmål

At leje en bil på Tenerife fra Poul’s Auto er nemmere, end du måske forventer. Vi håber at fjerne enhver tvivl, du måtte have med vores mest almindelige spørgsmål fra vores lejekunder.
Vi tilbyder bekvem lufthavnsservice ved både flyets ankomst og afgang (hvis du har lejet en bil i mindst 5 dage). Lufthavnsservice TF-North mod et ekstra gebyr på 15-25 € (sæsonbestemt).
Vi kan levere din bil til ethvert hotel i syden eller til enten den sydlige eller nordlige lufthavn og dermed hjælpe dig med at undgå ekstra taxa- eller busomkostninger og besvær.
Din lejebil inkluderer en omfattende forsikring med yderligere dækning for offentligt ansvar og kaution, med ubegrænset garanti, CDW (Collision Damage Waiver). Denne forsikring dækker ikke hensynsløs kørsel.
Bliv ikke overrasket over ekstra gebyrer, alt er inkluderet for flere chauffører. Der er ingen forudbetaling eller ekstra betaling, kun prisen på det tilbud vi giver dig.
Føl dig ikke låst, hvis dine planer ændrer sig, afbestilling af din reservation er gratis tilgængelig indtil den sidste dag (24 timer før).
Nyd uendelige steder at udforske på Tenerife uden ekstra afstandsomkostninger for din leje.
Din billeje er for lige så mange chauffører over 23 år (med gyldigt kørekort), du ønsker at inkludere på din lejekontrakt.
Vi tjener ikke penge på benzin! Du er ansvarlig for brændstof og leverer bilen med omtrent samme brændstofbelastning, som du modtog den.
Vi har færre udgifter og betaler færre faste omkostninger end større biludlejningsfirmaer, hvilket betyder, at vi overfører disse besparelser til dig.
Du kan enten efterlade din lejebil ved dit overnatningssted, på vores kontor eller endda direkte i Tenerifes sydlige lufthavn.
Vi har udlejningsbiler, der kan passe op til 9 personer komfortabelt, så fortæl os dine krav, og vi vil give dig de bedste valg.
Færdselsreglerne er EU-standardiserede, så du ikke vil støde på mange forskelle i forhold til dit hjemland. Kunder fra lande uden for EU bedes forhøre sig inden.
Enhver leje skal gennemføres af en gyldig chauffør på 23 år eller derover.

Maksimal hastighed på motorveje: 120 km/t

Maksimal hastighed uden for byer: 90 km/t

Maksimal hastighed inde i byer: 50 km/t

Vejene er veludviklede og også i god stand i størstedelen af ​​de bjerge og veje, der er tilgængelige i Google Maps.
Vi har forskellige typer barnestole til rådighed, forhør venligst inden ankomst for at reservere efter dine behov.
Vi har 24 timers telefonservice med hurtig og nem kommunikation for eventuelle problemer, du måtte støde på.
Du er fuldt ud ansvarlig for alle parkerings- og trafikovertrædelser under din lejekontrakt.
Tenerife chauffører er ret venlige og generelt tålmodige. Der er altid undtagelser, så husk altid at følge alle færdselsregler.
Vi anbefaler Google Maps, du kan downloade til din smartphone sammen med et “offlinekort” over dit område for at gemme data. Vi tilbyder også et ø-kort og mange insidertips til restauranter og udflugter.
Vi har 24 timers telefonservice med hurtig og nem kommunikation for eventuelle problemer, du måtte støde på.
Opbevar altid dine værdigenstande med dig eller i din bolig. At låse genstande i din bil (især natten over) kan altid tiltrække uønsket opmærksomhed.

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Alquile Un Coche Directo Para Las Mejores Ofertas En Tenerife Sur

Simplemente complete el formulario de consulta rápida a continuación con sus detalles y requisitos para recibir una cotización para el alquiler de su automóvil.

Mieten Sie ein Auto direkt für die besten Angebote im Süden Teneriffas

Füllen Sie einfach das nachstehende Schnellanfrageformular mit Ihren Daten und Anforderungen aus, um ein Angebot für Ihre Autovermietung zu erhalten.

Rent A Car Direct For The Best Deals In Tenerife South

Simply fill out the quick enquiry form below with your details and requirements to receive a quote for your car rental.