Poul's Auto Logo

Fortrolighedspolitik

Fortrolighed betyder noget, men det kan være forvirrende. Denne side forklarer vores tilgang til privatlivets fred på vores hjemmeside og hvordan det påvirker dig.

Kort version

  • Vi samler anonyme statistikker om dit besøg, ligesom hvilke af vores sider du har set.

Nogle 3 parter som Facebook og Twitter kan vide, at du har besøgt denne hjemmeside, hvis du bruger deres tjenester. Vi kan ikke kontrollere dem, men vi mener ikke, at denne viden udgør nogen trussel for dig.

  • Hvis du tilmelder dig med os, tager vi meget omhu for at holde din information sikker, og vi deler aldrig den med andre uden din udtrykkelige tilladelse.
  • Vi deler aldrig dine data med tredjeparter, undtagen for at hjælpe os med at levere vores egne tjenester. 

Dette er kun nøglepunkterne. Hvis du har brug for detaljer, skal du fortsætte med at læse

Måling af vores besøgende

Vi måler besøgende på vores websted ved hjælp af Google Analytics. Dette registrerer hvilke sider du ser på vores websted, hvordan du ankom til vores websted og nogle grundlæggende oplysninger om din computer. Alle disse oplysninger er anonyme – så vi ved ikke hvem du er; Bare at nogen besøgte vores websted. 

Oplysningerne, vi indsamler fra analytics, hjælper os med at forstå, hvilke dele af vores websteder der har det godt, hvordan folk kommer til vores websted og så videre. Som de fleste hjemmesider bruger vi disse oplysninger til at gøre vores hjemmeside bedre. 

Du kan lære mere om & nbsp; Google Analytics & nbsp; Eller & nbsp; vælg hvis du ønsker . 

Facebook, Twitter og andre sociale netværk

Disse tjenester giver sociale knapper og lignende funktioner, som vi bruger på vores hjemmeside – f.eks. “Like” og “Tweet” knapper.

For at gøre det integrerer vi kode, de giver, og vi kontrollerer os ikke. At kende deres knapper ved i almindelighed, om du er logget ind; For eksempel Facebook bruge dette til at sige “x af dine venner som dette”. Vi har ikke adgang til disse oplysninger, og vi kan heller ikke kontrollere, hvordan disse netværk bruger det

Sociale netværk kan derfor vide, at du ser på denne hjemmeside, hvis du bruger deres tjenester (det siger de ikke, men deres politikker kan ændres). Da vores hjemmeside er bemærkelsesværdigt uofficiel forestiller vi os, at dette ikke er et problem for de fleste brugere.

Hvis du tilmelder dig en tjeneste 

Når du tilmelder dig nogen af vores tjenester – betalt eller på anden måde – registrerer vi specifikke personlige oplysninger om dig, f.eks. Dit navn og din emailadresse. 

Vi vil også indsamle og gemme oplysninger om din brug af vores tjenester for at forbedre dem. For eksempel holder vi en log på, hvilke funktioner der bruges til enhver tid. 

Vi logger også konto- og transaktionshistorik til regnskabsmæssige formål og overvåger vores forretningsaktiviteter.

Emails

Vi kan sende dig e-mail-meddelelser vedrørende din service (f.eks. Fakturaer) eller som du specifikt har anmodet om (f.eks. Nyhedsbreve eller underretninger, når en rapport er afsluttet). Du har mulighed for at fravælge nogen af disse meddelelser til enhver tid.

Vi vil aldrig give dine personlige oplysninger eller e-mail-adresser til nogen tredjepart, undtagen hvor de er specifikt ansat for at hjælpe med at levere vores egne tjenester som beskrevet ovenfor

Sikkerhed

Pouls Auto tager mange forholdsregler for at forhindre tab, misbrug eller ændring af dine personlige oplysninger. Disse forholdsregler omfatter:

  • Brug af SSL-kryptering til følsomme data
  • Hardware gemt i sikrede datacentre bag firewalls
  • Al adgang til oplysninger, der er begrænset af adgangskode og / eller sikkerhedsnøgle
  • Begrænsninger af, hvilke oplysninger der kan fås via et hvilket som helst sted

Selvom vi er meget opmærksomme på at sikre, at fortrolige oplysninger forbliver beskyttede, kan vi ikke garantere sikkerheden for data sendt over internettet.

Selvfølgelig er du ansvarlig for at holde din adgangskode og brugeroplysninger fortrolige. Ingen hos Pouls Auto vil nogensinde spørge dig om dit kodeord, så vær venlig at stole på nogen, der beder dig om det.

Opdateringer til denne politik

Vi kan opdatere denne privatlivspolitik fra tid til anden, især når teknologien ændres. Du kan altid tjekke denne side for den nyeste version. Vi kan også meddele dig ændringer af vores privatlivspolitik via e-mail.

Eventuelle spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik eller dine personlige oplysninger, bedes du skrive til os via e-mail til info@poulsauto.com eller pr. Post Til Pouls Auto, Calle El Jable 38, Topaze 7, 38678 Callao Salvaje, Tenerife, Kanariske Øer, Spanien

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Alquile Un Coche Directo Para Las Mejores Ofertas En Tenerife Sur

Simplemente complete el formulario de consulta rápida a continuación con sus detalles y requisitos para recibir una cotización para el alquiler de su automóvil.

Mieten Sie ein Auto direkt für die besten Angebote im Süden Teneriffas

Füllen Sie einfach das nachstehende Schnellanfrageformular mit Ihren Daten und Anforderungen aus, um ein Angebot für Ihre Autovermietung zu erhalten.

Rent A Car Direct For The Best Deals In Tenerife South

Simply fill out the quick enquiry form below with your details and requirements to receive a quote for your car rental.