Poul's Auto Logo

Har du brug for en biludlejning på Tenerife?

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Hos Poul’s Auto har vi over 41 års erfaring som en familiedrevet virksomhed på Tenerife, der tilbyder sikker og pålidelig biludlejning for total ro i sindet, mens vi udforsker denne smukke ø. Kort- eller langtidsudlejningsbiler, lad os give dit bedste tilbud på Tenerife Syd, og du kan glemme alt om feriebesvær.
Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Top Tenerife lejebiler, du kan stole på:

Pålidelige Tenerife biludlejningsbilløsninger

Lad os hjælpe med din langtids- og korttidsbiludlejning på Tenerife

Velkommen til Poul’s Auto, vores venlige, familiedrevne billeje baseret på Callao Salvaje i det sydlige Tenerife. Vi tilbyder en stor flåde af fantastiske lejebiler, der er perfekte til at udforske denne smukke ø i løbet af ferien, med alle vores biler også til rådighed for langtidsleje. Vi ser frem til at hjælpe dig med alle dine udlejningsbehov, så kom og besøg os personligt, eller kontakt os via telefon eller email; Vi er altid glade for at hjælpe!

Jeg er så glad for at kunne kalde Tenerife mit hjem, og vores familievirksomhed har eksisteret i over 41 år for at give dig og din familie den nøjagtige samme service, som vi ville forvente, og vi vil meget gerne hjælpe dig med alt, hvad du har brug for. din billeje!

- Jan Mikael Schaadt
2. generations ejer af Poul's Auto

Nemt at leje en bil på Tenerife

Tilpassede priser for biludlejning

Hos Poul’s Auto forstår vi, at alles lejekrav er unikke, hvorfor vi tilbyder fuld fleksibilitet, så det passer til forskellige behov.

Korttidsbiludlejning

Hvis du er her på Tenerife i alt fra en dag til 4 uger, en billeje er en fremragende mulighed, og vi har en enorm flåde af fantastiske køretøjer, som du kan vælge imellem for din nemmeste kortsigtede Tenerife biludlejningsløsning.

Langtidsbiludlejning

Bor du her på deltid? En langtidslejeaftale med Poul’s Auto betyder mindst 4 ugers sammenhængende billeje eller mere. Når du vælger denne mulighed, sænkes vores takster endnu mere, hvilket giver dig endnu større værdi.

Bil til dine Tenerife rejser

Vores bedst bedømte biludlejninger på Tenerife

Automatisk eller manuel gearkasse? Sporty eller familievenlig? Vi har alle de bedste biludlejningsmodeller på Tenerife, uanset hvad du har brug for.

Hvorfor vælge Pouls Auto?

Vi tilbyder personlig service og tilbud De store biludlejningsfirmaer kan ikke matche

Selvfølgelig kan du vælge en af de enorme multinationale biludlejningsfirmaer til din Tenerife-udlejning, men her hos Poul’s Auto går vi den ekstra distance, så du kan nyde din Tenerife-kørsel uden nogen uvelkomne overraskelser.

Nem reservation

Vi lader dig reservere din leje med en hurtig to-trins proces.

Gratis afbestilling

Føl dig ikke låst, hvis dine planer ændres med vores fleksible politikker.

Lufthavnsafhentning

Din bil er klar til dig ved ankomsten til Tenerife South lufthavn.

Moderne biler

Du fortjener en pålidelig lejebil, ikke en brugt og misbrugt.

Fuld forsikring

Bliv ikke overrasket over ekstra gebyrer, alt er inkluderet.

Ubegrænset kilometertal

Nyd uendelige steder at udforske på Tenerife uden ekstra omkostninger for afstand.

Ikke helt sikker?

Få en hurtig chat

At vælge en biludlejning til at rejse til Tenerife kan virke som en beslutning med for mange muligheder. Tal med ejeren hos Poul’s Auto for svar, du stoler på.
Bare browsing?

Deltag For Fremtiden

Vi har altid fantastiske tilbud på billeje, som ikke er tilgængelige for offentligheden, så tilmeld dig vores Pouls VIP-liste for eksklusiv adgang til tilbud og kampagner.
+ 0
Valg af køretøjer

Automatisk, manuel, stor eller lille. Næsten enhver bil, du måtte have brug for.

+ 0
års erfaring

Vi har tilbudt biludlejning på Tenerife siden 1981.

0 %
Forsikringsdækning

Kør altid sikkert, men vær sikker på, at du er dækket.

+ 0 k
Tilfredse kunder

Vi behandler hver klient lige så personlig som den allerførste.

Hvem er vi?

En af Tenerifes længste og mest betroede lokale biludlejningsudbyder

Vi er uden tvivl et af de mest erfarne biludlejningsfirmaer på Tenerife. Tilbage i 1981, da turisme endnu ikke var en stor ting i den sydvestlige del af øen, startede min far virksomheden med en lille flåde på kun fem biler. Jeg var der helt fra starten af Poul’s Auto, og i de senere år har jeg løbende forbedret min viden om, hvad der skal til for at være en imødekommende og troværdig leje-a-car virksomhedsejer.

Svar du skal vide

Vores ofte stillede spørgsmål

At leje en bil på Tenerife fra Poul’s Auto er nemmere, end du måske forventer. Vi håber at fjerne enhver tvivl, du måtte have med vores mest almindelige spørgsmål fra vores lejekunder.
Vi tilbyder bekvem lufthavnsservice ved både flyets ankomst og afgang (hvis du har lejet en bil i mindst 5 dage). Lufthavnsservice TF-North mod et ekstra gebyr på 15-25 € (sæsonbestemt).
Vi kan levere din bil til ethvert hotel i syden eller til enten den sydlige eller nordlige lufthavn og dermed hjælpe dig med at undgå ekstra taxa- eller busomkostninger og besvær.
Din lejebil inkluderer en omfattende forsikring med yderligere dækning for offentligt ansvar og kaution, med ubegrænset garanti, CDW (Collision Damage Waiver). Denne forsikring dækker ikke hensynsløs kørsel.
Bliv ikke overrasket over ekstra gebyrer, alt er inkluderet for flere chauffører. Der er ingen forudbetaling eller ekstra betaling, kun prisen på det tilbud vi giver dig.
Føl dig ikke låst, hvis dine planer ændrer sig, afbestilling af din reservation er gratis tilgængelig indtil den sidste dag (24 timer før).
Nyd uendelige steder at udforske på Tenerife uden ekstra afstandsomkostninger for din leje.
Din billeje er for lige så mange chauffører over 23 år (med gyldigt kørekort), du ønsker at inkludere på din lejekontrakt.
Vi tjener ikke penge på benzin! Du er ansvarlig for brændstof og leverer bilen med omtrent samme brændstofbelastning, som du modtog den.
Vi har færre udgifter og betaler færre faste omkostninger end større biludlejningsfirmaer, hvilket betyder, at vi overfører disse besparelser til dig.
Du kan enten efterlade din lejebil ved dit overnatningssted, på vores kontor eller endda direkte i Tenerifes sydlige lufthavn.
Vi har udlejningsbiler, der kan passe op til 9 personer komfortabelt, så fortæl os dine krav, og vi vil give dig de bedste valg.
Færdselsreglerne er EU-standardiserede, så du ikke vil støde på mange forskelle i forhold til dit hjemland. Kunder fra lande uden for EU bedes forhøre sig inden.
Enhver leje skal gennemføres af en gyldig chauffør på 23 år eller derover.

Maksimal hastighed på motorveje: 120 km/t

Maksimal hastighed uden for byer: 90 km/t

Maksimal hastighed inde i byer: 50 km/t

Vejene er veludviklede og også i god stand i størstedelen af ​​de bjerge og veje, der er tilgængelige i Google Maps.
Vi har forskellige typer barnestole til rådighed, forhør venligst inden ankomst for at reservere efter dine behov.
Vi har 24 timers telefonservice med hurtig og nem kommunikation for eventuelle problemer, du måtte støde på.
Du er fuldt ud ansvarlig for alle parkerings- og trafikovertrædelser under din lejekontrakt.
Tenerife chauffører er ret venlige og generelt tålmodige. Der er altid undtagelser, så husk altid at følge alle færdselsregler.
Vi anbefaler Google Maps, du kan downloade til din smartphone sammen med et “offlinekort” over dit område for at gemme data. Vi tilbyder også et ø-kort og mange insidertips til restauranter og udflugter.
Vi har 24 timers telefonservice med hurtig og nem kommunikation for eventuelle problemer, du måtte støde på.
Opbevar altid dine værdigenstande med dig eller i din bolig. At låse genstande i din bil (især natten over) kan altid tiltrække uønsket opmærksomhed.

Hvad vores kunder siger

Vi er stolte af at have tusindvis af 5-stjernede kundeanmeldelser til vores biludlejninger på Tenerife

Du har ikke kun at gøre med endnu en medarbejder på en stor udlejningsfranchise, når du lejer din bil hos Poul’s Auto. Alle i vores familiedrevne virksomhed vil behandle dig bedre, end du forventer.

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Alquile Un Coche Directo Para Las Mejores Ofertas En Tenerife Sur

Simplemente complete el formulario de consulta rápida a continuación con sus detalles y requisitos para recibir una cotización para el alquiler de su automóvil.

Mieten Sie ein Auto direkt für die besten Angebote im Süden Teneriffas

Füllen Sie einfach das nachstehende Schnellanfrageformular mit Ihren Daten und Anforderungen aus, um ein Angebot für Ihre Autovermietung zu erhalten.

Rent A Car Direct For The Best Deals In Tenerife South

Simply fill out the quick enquiry form below with your details and requirements to receive a quote for your car rental.