Poul's Auto Logo

Huurauto op Tenerife nodig?

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Bij Poul’s Auto hebben we meer dan 41 jaar ervaring als familiebedrijf in Tenerife en bieden we veilige en betrouwbare autoverhuur voor totale gemoedsrust tijdens het verkennen van dit prachtige eiland. Huurauto’s voor korte of lange termijn, laat ons uw beste offerte in Tenerife Zuid aanbieden en u kunt alle vakantieproblemen vergeten.
Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Top Tenerife huurauto's waarop u kunt vertrouwen:

Vertrouwde Tenerife Autoverhuur Auto-oplossingen

Laat ons u helpen met uw autoverhuur voor lange en korte termijn op Tenerife

Welkom bij Poul’s Auto, onze vriendelijke en door een familie gerunde autoverhuur in het zuidwesten van Tenerife. We bieden een vloot van volledig veilige voertuigen die perfect zijn om dit prachtige eiland te verkennen. Ons team helpt u graag verder, u kunt persoonlijk contact met ons opnemen via telefoon, E-mail of Whatsapp.

Ik ben zo blij dat ik Tenerife mijn thuis mag noemen, en ons familiebedrijf bestaat al meer dan 41 jaar om u en uw gezin exact dezelfde service te bieden die we zouden verwachten, en we zouden u graag helpen met alles wat u nodig heeft, samen met uw autoverhuur!

- Jan Mikael Schaadt
2e generatie eigenaar van Poul's Auto

Gemakkelijk een auto huren op Tenerife

Aangepaste autoverhuurtarieven

Bij Poul’s Auto begrijpen we dat ieders huurvereisten uniek zijn en daarom bieden we volledige flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen.

Korte termijn autoverhuur

Als u Tenerife voor één dag tot 4 weken bezoekt, is een autoverhuur een uitstekende optie en we hebben een enorme vloot van geweldige voertuigen waaruit u kunt kiezen voor uw gemakkelijkste kortetermijnoplossing voor autoverhuur in Tenerife.

Lange termijn autoverhuur

Hier parttime wonen? Een langetermijnlease bij Poul's Auto betekent minimaal 4 aaneengesloten weken autohuur of meer. Wanneer u voor deze optie kiest, worden onze tarieven nog verder verlaagd, waardoor u nog meer waarde krijgt.

Opties voor uw reizen naar Tenerife

Onze best beoordeelde autoverhuur in Tenerife

Automatische of handgeschakelde versnellingsbak? Sportief of gezinsvriendelijk? We hebben de beste autoverhuurmodellen op Tenerife voor alles wat u nodig heeft.

Waarom kiezen voor Poul's Auto?

Wij bieden persoonlijke service en deals die de grote autoverhuurbedrijven niet kunnen evenaren

Natuurlijk kunt u een van de enorme multinationale autoverhuurfranchises kiezen voor uw Tenerife-huur, maar hier bij Poul’s Auto gaan we de extra afstand zodat u kunt genieten van uw Tenerife-rit zonder ongewenste verrassingen.

Gemakkelijk boeken

We laten u uw huur reserveren met een snel proces in twee stappen.

Gratis afzegging

Voel je niet opgesloten als je plannen veranderen met ons flexibele beleid.

Luchthaven pick-ups

Uw auto staat voor u klaar bij aankomst op de luchthaven van Tenerife Zuid.

Moderne auto's

U verdient een betrouwbare huurauto, niet een gebruikte en misbruikte.

Volledige verzekering

Laat u niet verrassen met extra kosten, alles is inbegrepen

Onbeperkte kilometers

Geniet van onbegrensde plaatsen om te verkennen in Tenerife zonder extra afstandskosten.

Niet helemaal zeker?

Heb een snelle chat

Het kiezen van een huurauto om op Tenerife te reizen lijkt misschien een beslissing met te veel opties. Praat met de eigenaar van Poul’s Auto voor antwoorden die u vertrouwt.
Gewoon aan het surfen?

Doe mee voor de toekomst

We hebben altijd geweldige autoverhuurdeals die niet beschikbaar zijn voor het publiek, dus word lid van onze Poul’s VIP-lijst voor exclusieve toegang tot aanbiedingen en promoties.
+ 0
Voertuigkeuzes

Automatisch, handmatig, groot of klein. Bijna elke auto die u nodig heeft.

+ 0
Jaren ervaring

Wij bieden autoverhuur in Tenerife sinds 1981.

0 %
Dekking

Rijd altijd veilig, maar wees gerust.

+ 0 k
Tevreden klanten

We behandelen elke klant als de allereerste.

Wie zijn we?

Een van Tenerife's langste en meest vertrouwde lokale autoverhuuraanbieders

Wij zijn ongetwijfeld een van de meest ervaren autoverhuurbedrijven op Tenerife. In 1981, toen toerisme in het zuidwesten van het eiland nog niet zo’n groot succes was, begon mijn vader het bedrijf met een kleine vloot van slechts vijf auto’s. Ik was er vanaf het allereerste begin van Poul’s Auto en de afgelopen jaren heb ik voortdurend mijn kennis verbeterd van wat er nodig is om een gastvrije en betrouwbare eigenaar van een autoverhuurbedrijf te zijn.

Antwoorden die u moet weten

Onze veelgestelde vragen

Een auto huren in Tenerife bij Poul’s Auto is makkelijker dan je zou verwachten. We hopen eventuele aarzelingen weg te nemen met onze meest gestelde vragen van onze verhuurklanten.
We bieden handige luchthavenservice bij zowel aankomst als vertrek van de vlucht (als u een auto voor minimaal 5 dagen heeft gehuurd). Luchthavenservice TF-Noord voor een toeslag van 15-25 € (seizoensgebonden).
We kunnen uw auto afleveren bij elk hotel in het zuiden, of op de luchthaven Zuid of Noord, zodat u extra taxi- of buskosten en gedoe kunt vermijden.
Uw huurauto is inclusief omniumverzekering met aanvullende dekking voor burgerlijke aansprakelijkheid en borgtocht, met onbeperkte garantie, CDW (Collision Damage Waiver). Deze verzekering dekt geen roekeloos rijgedrag.
Laat u niet verrassen met extra kosten, alles is inbegrepen voor meerdere chauffeurs. Er is geen vooruitbetaling of extra betaling, alleen de prijs op de offerte die we u geven.
Voel je niet opgesloten als je plannen veranderen, je kunt je reservering tot de laatste dag (24 uur van tevoren) kosteloos annuleren.
Geniet van onbeperkte plaatsen om te verkennen in Tenerife zonder extra afstandskosten voor uw huur.
Uw autohuur is voor zoveel bestuurders ouder dan 23 jaar (met geldig rijbewijs) die u op uw huurcontract wilt opnemen.
Wij verdienen geen geld aan benzine! U bent verantwoordelijk voor de brandstof en levert de auto af met ongeveer dezelfde brandstoflading als waarmee u deze heeft ontvangen.
We hebben minder kosten en betalen minder overheadkosten dan grotere autoverhuurbedrijven, wat betekent dat we die besparingen aan u doorberekenen.
U kunt uw huurauto bij uw accommodatie achterlaten, op ons kantoor of zelfs direct op de luchthaven Tenerife Zuid.
We hebben huurbusjes die comfortabel plaats bieden aan maximaal 9 personen, dus laat ons uw wensen weten en wij zullen u de beste keuzes laten zien.
Verkeersregels zijn EU gestandaardiseerd zodat je niet veel verschillen met je thuisland zult tegenkomen. Klanten van buiten de EU gelieve vooraf te informeren.
Elke huur moet worden voltooid door een geldige bestuurder van 23 jaar of ouder.

Maximumsnelheid op snelwegen: 120 km/h

Maximale snelheid buiten de bebouwde kom: 90 km/h

Maximale snelheid binnen de steden: 50 km/h

De wegen zijn goed ontwikkeld en ook in goede staat in de meeste bergen en wegen die beschikbaar zijn in Google Maps.
We hebben verschillende soorten kinderzitjes beschikbaar, informeer voor aankomst om te reserveren op basis van uw behoeften.
We hebben een 24-uurs telefoonservice met snelle en gemakkelijke communicatie voor eventuele problemen.
U bent volledig verantwoordelijk voor alle parkeer- en verkeersovertredingen tijdens uw huurcontract.
De chauffeurs van Tenerife zijn heel vriendelijk en over het algemeen geduldig. Er zijn altijd uitzonderingen, dus onthoud altijd dat u alle verkeersregels moet volgen.
We raden u aan Google Maps te downloaden naar uw smartphone, samen met een “offline kaart” van uw gebied om gegevens op te slaan. We bieden ook een eilandkaart en veel insidertips voor restaurants en excursies.
We hebben een 24-uurs telefoonservice met snelle en gemakkelijke communicatie voor eventuele problemen.
Bewaar uw waardevolle spullen altijd bij u of in uw accommodatie. Het op slot doen van voorwerpen in uw auto (vooral ‘s nachts) kan altijd ongewenste aandacht trekken.

Wat onze verhuurklanten zeggen

We zijn er trots op duizenden 5-sterren klantbeoordelingen te hebben voor onze autoverhuur in Tenerife

U heeft niet te maken met zomaar een medewerker van een grote verhuurfranchise wanneer u uw auto huurt bij Poul’s Auto. Iedereen in ons familiebedrijf zal u beter behandelen dan u verwacht.

Huur een auto direct voor de beste deals in Tenerife Zuid

Vul eenvoudig het onderstaande aanvraagformulier in met uw gegevens en vereisten om een offerte voor uw autoverhuur te ontvangen.

Alquile Un Coche Directo Para Las Mejores Ofertas En Tenerife Sur

Simplemente complete el formulario de consulta rápida a continuación con sus detalles y requisitos para recibir una cotización para el alquiler de su automóvil.

Mieten Sie ein Auto direkt für die besten Angebote im Süden Teneriffas

Füllen Sie einfach das nachstehende Schnellanfrageformular mit Ihren Daten und Anforderungen aus, um ein Angebot für Ihre Autovermietung zu erhalten.

Lej en bil direkte for de bedste tilbud på Tenerife Syd

Du skal blot udfylde den hurtige forespørgselsformular nedenfor med dine detaljer og krav for at modtage et tilbud på din billeje.

Rent A Car Direct For The Best Deals In Tenerife South

Simply fill out the quick enquiry form below with your details and requirements to receive a quote for your car rental.